Köpa en Iphone

Den största nackdelen med en Iphone är naturligtvis priset. Det är fortfarande en dyr produkt. En snabb koll visar att priserna varierar från 2500 kronor för den äldsta modellen till ungefär 6000 kronor för den senaste modellen. Skulle du ha ännu mer pengar liggandes kan du köpa en modell som är framtagen av Floyd Mayweather. Boxaren har en kollektion där varje telefon kostar 25 000 dollar. Då får du en telefon i guld eller platinum.

Det finns desto fler anledningar till att köpa en Iphone. Du får ett portabelt kontor och en multimediemaskin som kan hantera allt från enklare spel till livestreamade fotbollsmatcher. Du får dessutom en högklassig kamera så att du kan ta kort på allt du äter.

Om du har ett jobb som kräver att du är tillgänglig ofta och där det mailas mycket kan jag starkt rekommendera en Iphone. Du kommer att bli beroende av den, men den underlättar vardagen väldigt mycket. Om du istället vill ha den för att kunna lägga ut bilder på Instagram eller förpesta facebookflöden med fåniga hashtags så tycker jag nog att du ska köpa en kam istället.

Det finns naturligtvis konkurrenter till Iphone. De använder sig av Androids operativsystem och vilken du föredrar är en smaksak. EN Iphone är dock som datorer från Apple. De har ett snyggt gränssnitt och är väldigt lättskötta. Jag har aldrig riktigt använt en Android-telefon så jag kan inte uttala mig om vad som är bäst. Men om Androider ens är hälften så vassa som de IOS-baserade telefoner kan det nog vara värt att kolla på de lite billigare varianterna.

Oavsett vad du väljer så kommer du inte bli besviken om du skaffar en Iphone. Det är en riktigt bra telefon och om du inte vill hosta upp kontantbetalningen så kan du alltid skaffa en på avbetalning. Alla de stora telefonoperatörerna skickar med en Iphone till en relativt okej kostnad om du tecknar ett abonnemang hos dem. Bor du norrut ska du dock undvika Telenor. Deras täckning stendör så fort du passerar Dalälven.